Γιαούρτι με μούσλι

Γιαούρτι με μούσλι

Γιαούρτι με μούσλι

Γιαούρτι με μούσλι

Σε μία ροτόντα στο βουνό, το πρωινό ξεκινάει νωρίς αλλά τελειώνει λίγο πριν το μεσημέρι, καθώς η παρέα όλο και μεγαλώνει, απολαμβάνοντας τη φύση και ο ένας τον άλλο… αυτό το μπωλ με μούσλι συνοδεύει όλες τις συζητήσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις.
Prep Time 8 hrs
Course Breakfast & Brunch
Servings 4 μερίδες

Ingredients  

  • 60 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 300 γρ. γάλα (εναλλακτικά γάλα βρώμης ή άλλου καρπού)
  • 100 γρ. ξηροί καρποί διάφοροι (κοπανισμένοι)
  • 2 μήλα (τριμμένα)
  • 300 γρ. γιαούρτι (ακόμη και γιαούρτι καρύδας ή άλλο φυτικό γιαούρτι)
  • 3 κ.σ. σταφίδες
  • 125 γρ. σμέουρα
  • 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι
  • 2 κ.σ. μέλι

Instructions 

  • Από το προηγούμενο βράδυ, μουλιάζουμε στο γάλα τις νιφάδες και τις σταφίδες
  • Το πρωί, λιώνουμε τα σμέουρα με πηρούνι, ανακατεύοντας με το μέλι
  • Προσθέτουμε τις νιφάδες, τους ξηρούς καρπούς και το γιαούρτι
  • Έτοιμο!

Notes

Mπορούμε, αν θέλουμε, να προσθέσουμε λιναρόσπορο και σπόρους τσία. Επιλέγουμε να είναι αλεσμένα ή κοπανισμένα και τα μουλιάζουμε αποβραδίς μαζί με τις νιφάδες.
Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.