Γιαούρτι με μούσλι

Γιαούρτι με μούσλι
Σε μία ροτόντα στο βουνό, το πρωινό ξεκινάει νωρίς αλλά τελειώνει λίγο πριν το μεσημέρι, καθώς η παρέα όλο και μεγαλώνει, απολαμβάνοντας τη φύση και ο ένας τον άλλο… αυτό το μπωλ με μούσλι συνοδεύει όλες τις συζητήσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις.
Ingredients
- 60 γρ. νιφάδες βρώμης
- 300 γρ. γάλα (εναλλακτικά γάλα βρώμης ή άλλου καρπού)
- 100 γρ. ξηροί καρποί διάφοροι (κοπανισμένοι)
- 2 μήλα (τριμμένα)
- 300 γρ. γιαούρτι (ακόμη και γιαούρτι καρύδας ή άλλο φυτικό γιαούρτι)
- 3 κ.σ. σταφίδες
- 125 γρ. σμέουρα
- 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι
- 2 κ.σ. μέλι
Instructions
- Από το προηγούμενο βράδυ, μουλιάζουμε στο γάλα τις νιφάδες και τις σταφίδες
- Το πρωί, λιώνουμε τα σμέουρα με πηρούνι, ανακατεύοντας με το μέλι
- Προσθέτουμε τις νιφάδες, τους ξηρούς καρπούς και το γιαούρτι
- Έτοιμο!
Notes
Mπορούμε, αν θέλουμε, να προσθέσουμε λιναρόσπορο και σπόρους τσία. Επιλέγουμε να είναι αλεσμένα ή κοπανισμένα και τα μουλιάζουμε αποβραδίς μαζί με τις νιφάδες.
Share this post