Γουακαμόλε

Γουακαμόλε
Ανάλαφρο και δροσερό όσο και πιπεράτο, το γουακαμόλε είναι η τέλεια παρέα για εκείνες τις ατέλειωτες νύχτες στη βεράντα ή τον κήπο, συντροφιά με ένα καλό κρασί.
Ingredients
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 μικρό κρεμμύδι (κομμένο σε μικρά κυβάκια)
- 1 ντομάτα (ξεφλουδισμένη και κομμένη σε μικρά κυβάκια)
- 1/2 πιπεριά τσίλι (χωρίς σπόρους)
- 1 lime
- Αλάτι
- Μαϊντανό ή κόλιανδρο
Instructions
- Σε ένα μπωλ, λιώνουμε με το πηρούνι τα αβοκάντο και προσθέτουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα, την πιπεριά, το lime και το μυρωδικό της αρεσκείας μας. Σερβίρουμε με στικς λαχανικών και πιτάκια.
Notes
Αφήστε το στο ψυγείο για λίγη ώρα, πριν το σερβίρετε, ώστε να δέσει καλύτερα, αναδεικνύοντας όλα του τα αρώματα.
Share this post