Υπηρεσίες

/
Υπηρεσίες

 

Δωρεάν μεταφορικά

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στην πόρτα σας με δικά μας μεσα, χωρίς έξοδα αποστολής!

Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, Diners οποιασδήποτε τράπεζας μέσω της διεθνούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Stripe.

Το margaritasway.gr δεν αποθηκεύει ποτέ τον αριθμό της κάρτας σας, παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής από τη Stripe.

 

Τραπεζική κατάθεση
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς: GR1801720300005030071645139
Δικαιούχος: Ντίφφερεντ & Ντίφφερεντ ΜΟΝ ΕΠΕ

Οποιαδήποτε τυχόν προμήθεια στη μεταφορά του ποσού επιβαρύνει τον εντολέα (επιλογή OURS). Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.
Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και να μας στείλετε αντίγραφο της κατάθεσης στο email info@margaritasway.gr
Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

 

Πληρωμή στα γραφεία μας (κατόπιν συνεννόησης)
Μπορείτε να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατά την παραλαβή στα γραφεία μας (Μάτσα 17, 14564 Κηφισιά), είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, Diners οποιασδήποτε τράπεζας.
Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε.

Αλλαγή & επιστροφή προϊόντος

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος ή επιστροφή της αξίας της παραγγελίας εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Για τη διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής θα πρέπει προηγουμένως να έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, μέσω e-mail στο info@margaritasway.gr ή τηλεφωνικώς στο 210 62 000 66.

 

Προϋποθέσεις επιστροφής

  • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας. Μετά το πέρας των δεκατεσσάρων (14) ημερών οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.
  • Τα προϊόντα σε έκπτωση αλλάζουν μόνο με προϊόντα σε έκπτωση.
  • Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα.
  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται άθικτο στην αρχική του συκευασία (να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχει πλυθεί), δηλαδή χωρίς καμία φθορά η ελάττωμα (ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής). Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος.

 

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων

  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να μας επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Μετά το πέρας αυτών δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.
  • Το κόστος επιστροφής είναι 10,00 ευρώ και αφαιρείται από το ποσό που θα σας επιστραφεί.
  • Τα χρήματα επιστρέφονται στο λογαριασμό σας εφόσον έχει γίνει ο απαραίτητος ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων. Τα χρήματα επιστρέφονται σε διάστημα 1-7 ημερών.Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα.Όλες οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς περιποιημένες & κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου.
  • Σε περίπτωση δικού μας λάθους στο προϊόν ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα επιβαρύνουν το κατάστημα μας.

Είμαστε στην διάθεση σας να σας ενημερώσουμε και να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις παραπάνω διαδικασίες μέσω email στο info@margaritasway.gr.

Ακύρωση παραγγελίας

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε το συντομότερο μαζί μας μέσω e-mail στο info@margaritasway.gr ή τηλεφωνικώς στο 210 62 000 66.
Δεν μπορεί να γίνει ακύρωση της παραγγελίας μετά την αποστολή της.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.