Η στραπατσάδα, αλλιώς καγιανάς, είναι ένα ολοκληρωμένο, πρωτεϊνούχο πιάτο. Μου αρέσει να το ετοιμάζω σαν ένα γρήγορο και υγιεινό μεσημεριανό που θα με κρατήσει μέχρι το βράδυ.
Μπριάμ Η αγάπη για τους θησαυρούς της ελληνικής γης μας σε ένα πιάτο, γεμάτο αρώματα, χρώματα και γεύσεις που συμπληρώνουν και αναδεικνύουν η μία την άλλη. Η Μεσογειακή διατροφή στα…
Κάθε σπίτι έχει τη δική του συνταγή γι' αυτό εδώ το φαγητό που θεωρείται μέτρο αξιολόγησης ανάμεσα στις έμπειρες μαγείρισσες. Η δική μας συνταγή έχει απ’ όλα και αρέσει σε…
Το απόλυτο comfort food, η ρεβυθάδα θέλει υπομονή και μέθοδο για να σου δώσει πίσω το απόλυτο στη γεύση. Αυτή είναι μία απλή και ξεκάθαρη κυκλαδίτικη συνταγή από την Κύθνο,…
Κοτόπουλο στον φούρνο χωρίς λάδι Μία εναλλακτική του κλασικού κοτόπουλου με πατάτες, αυτή είναι μία πιο ελαφριά εκδοχή που προτείνει έναν πολύ ωραίο συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων. 1 κοτόπουλο (βιολογικό)1…
Φακές παραδοσιακές «Φάε τις φακές σου» επέμεναν οι γιαγιάδες μας, για αυτό εδώ το πιάτο που θεωρούνταν ανέκαθεν η επιτομή του power food, γεμάτο καλές πρωτεΐνες και σίδηρο. Ιδού η…