Ως founder μιας εταιρείας catering, έπιανα συχνά τον εαυτό μου να παρατηρεί τις προσωπικότητες που ξεδιπλώνονται γύρω από ένα τραπέζι φαγητού, τόσο μέσα από τον χειρισμό των μαχαιροπήρουνων και το «πέρασμα» του αλατοπίπερου όσο και μέσα από την τέχνη της ανάπτυξης ωραίων συζητήσεων.
Θαυμάζοντας όσους ακτινοβολούν κομψότητα και χάρη κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, ξεκίνησα ένα ταξίδι, με σκοπό να κατακτήσω την τέχνη των καλών τρόπων και να τη μοιραστώ με άλλους.
Η θεματολογία των σεμιναρίων αφορά το Fine dining και το Social & Business etiquette, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει στοιχεία αυτογνωσίας και συμβουλευτική σχετικά με τον προσδιορισμό του προσωπικού μας στυλ, είτε ατομικά είτε σε ομάδες. Από τις έρευνες και τα εργαστήρια έως τη δημιουργία αυτής της σειράς των σεμιναρίων, ήταν μια απίστευτη πορεία για την οποία νιώθω πραγματικά ευγνώμων.
Ας ευχηθούμε στην κομψότητα που προκύπτει από την εφαρμογή των κανόνων του etiquette!