Bread

Ψωμί με αλεύρι χωρίς γλουτένη

Αυτό είναι το αγαπημένο μου ψωμί κι έχω δοκιμάσει πολλά. Το φτιάχνω κάθε εβδομάδα και φροντίζω να το διατηρώ καλά ώστε να κρατάει για δέκα περίπου ημέρες. Είναι τόσο γευστικό που τρώγεται μόνο του, και τόσο υγιεινό που δεν «βαραίνει» καθόλου.

Ψωμί στη γάστρα

Αυτή η συνταγή βγάζει δύο υπέροχα φρατζολάκια που γίνονται ανάρπαστα όταν είναι ακόμη ζεστά. Συνήθως δεν προλαβαίνω να τα φυλάξω, αφού τρώγονται το πολύ σε 2 μέρες. Τη φτιάχνω σε γάστρα με καπάκι, ενώ εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις κατσαρόλες με καπάκι που μπαίνουν στο φούρνο.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.