Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν (όχι πολύ ζύμωμα)
Κόβουμε από τη ζύμη ένα μπαλάκι και το ανοίγουμε σε φύλλο πατώντας το με τον αντίχειρά μας πάνω στον πάγκο
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης, μέχρι να ομογενοποιηθούν
Με ένα κουτάλι τοποθετούμε στο κέντρο τη γέμιση και το διπλώνουμε στη μέση σε σχήμα μισοφέγγαρο. Πιέζουμε τις άκρες περιμετρικά με το πιρούνι, για να ενώσουν και να κάνουν το σχέδιο των δοντιών του πιρουνιού
Επαναλαμβάνουμε και με τα υπόλοιπα τυροπιτάκια
Χτυπάμε το αυγό σε ένα μπολάκι με λίγο κρύο νερό και αλείφουμε με ένα πινελάκι το επάνω μέρος στα τυροπιτάκια μας και πασπαλίζουμε με άσπρο και μαύρο σουσάμι
Τοποθετούμε τα τυροπιτάκια σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° c στον αέρα για 25′-30′, μέχρι να ροδίσουν