Χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, ώστε να γίνουν ένα αφράτο μείγμα.
Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε τη φόρμα του cake με λίγο κακάο και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Προσθέτουμε στο μίξερ σιγά σιγά τα χτυπημένα αυγά, το αλεύρι και το κακάο και συνεχίζουμε να χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για 2 λεπτά.
Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και βάζουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου σε λειτουργία αέρα για 40 – 45 λεπτά.
Βγάζουμε τη φόρμα από τον φούρνο και την αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα. Την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και μετά την αφαιρούμε.
Σε bain marie βάζουμε όλα τα υλικά για την επικάλυψη σοκολάτας και ανακατεύουμε, ώστε να ομογενοποιηθούν.
Μόλις το cake μας έχει κρυώσει, το περιχύνουμε με την επικάλυψη σοκολάτας.
Επειδή η αγάπη δεν έχει συγκεκριμένη ημέρα ή μορφή, μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συνταγή με οποιαδήποτε αφορμή και σε οποιαδήποτε άλλo σχήμα φόρμας διαθέτουμε. Ας βρίσκουμε όσο πιο συχνά μπορούμε τον λόγο να προσφέρουμε αυτό το γλυκό treat αγάπης και να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στην οικογένειά μας και στους φίλους μας!