Χοντροκόβουμε ομοιόμορφα όλα τα λαχανικά
Τα σωτάρουμε για μερικά λεπτά στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο
Αδειάζουμε στο πυρέξ
Στο τηγάνι μας βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο, τις ντομάτες ψιλοκομμένες, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, τον πελτέ και το νερό και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 5-10 λεπτά
Περιχύνουμε τη σάλτσα στα λαχανικά και ανακατεύουμε
Βάζουμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για 50’ περίπου στους 180°C
5-10 λεπτά πριν βγάλουμε το πυρέξ από το φούρνο, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και φέτα (με ψωμί από χαρουπάλευρο είναι τέλειο)
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και προσθέστε όποιο λαχανικό σας αρέσει ή έχει περισσέψει στο ψυγείο. Γιατί όχι, ακόμη και μανιτάρια!