Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα 2 αυγά, χτυπώντας τα μέχρι να ενωθούν.
Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και την αποξηραμένη καρύδα κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Στη συνέχεια τοποθετούμε τις φέτες από το ψωμί του τοστ μία-μία μέσα στο μείγμα, μέχρι να καλυφθούν από αυτό.
Τοποθετούμε το τηγάνι μας στη φωτιά και το ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία.
Αφού αλείψουμε το τηγάνι με βούτυρο καρύδας, προσθέτουμε τις αυγοφέτες, μία-μία, μόλις σιγουρευτούμε ότι έχουν τραβήξει αρκετό μείγμα στο εσωτερικό τους. Τις γυρίζουμε με μία σπάτουλα, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο, χρυσαφένιο χρώμα.
Τις σερβίρουμε με σιρόπι σφενδάμου, φρούτα και flakes καρύδας ή αλλιώς με άχνη ζάχαρη και κανέλα.