Αλατίζουμε τις μελιτζάνες και από τις δυο πλευρές και τις αφήνουμε για 10-15’ να βγάλουν τα υγρά τους.
Τις ταμπονάρουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στεγνώσουν.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα υλικά για το πανάρισμα (νιφάδες κινόα, τριμμένη παρμεζάνα, σουσάμι, αλάτι, πιπέρι).
Σε άλλο μπωλ χτυπάμε τα αυγά.
Βουτάμε τις μελιτζάνες από τις δυο πλευρές, πρώτα στα αυγά και μετά στο μείγμα για το πανάρισμα.
Τις τοποθετούμε όμορφα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τις πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Μέσα στο ταψί προσθέτουμε και τα ντοματίνια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C στον αέρα για 25’ – 30’ ή μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και να γίνουν τραγανές.
Σερβίρουμε με ρόκα, τυρί μοτσαρέλα και βασιλικό.
Δοκιμάστε, εναλλακτικά, να τις σερβίρετε με λάδι βασιλικού. Ο συνδυασμός αρωμάτων θα σας συναρπάσει.