Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, το χαρουπάλευρο, τους σπόρους chia, το λιναρόσπορο και το σουσάμι, το αλάτι και τη μαγιά
Αφού διαλύσουμε σε ένα δεύτερο μπολ το μέλι στο χλιαρό νερό, προσθέτουμε το μείγμα στο μπολ με τα στεγνά μας υλικά
Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα, μέχρι το μείγμα να γίνει μία ομοιογενής, μαλακή και κολλώδης ζύμη
Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και μία πετσέτα και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει, για περίπου δύο ώρες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 200° C
Χωρίζουμε με τη σπάτουλα τη ζύμη μας σε δύο μέρη, τα οποία αφαιρούμε από το μπολ με τη βοήθεια της σπάτουλας (η ζύμη είναι πολύ μαλακή, για να την πιάσουμε και να τη χειριστούμε με τα χέρια μας)
Κάθε ξεχωριστό κομμάτι ζύμης το τοποθετούμε πάνω σε μία λαμαρίνα την οποία έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Με μία αλευρωμένη σπάτουλα (για να μην κολλάει πάνω στη ζύμη μας) δίνουμε στρογγυλό σχήμα στα ψωμάκια μας
Με ένα μαχαίρι, χαράζουμε σταυρωτά το κάθε ψωμάκι, σε βάθος περίπου ½ εκ
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 40’ και απολαμβάνουμε το σπίτι πλημμυρισμένο με τη μυρωδιά που ξυπνάει τις αγαπημένες μας παιδικές αναμνήσεις
Για να διατηρηθεί, κρατάω το ψωμί τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο και μέσα σε σακούλα φαγητού. Για να το φρεσκάρω, το κόβω και το φρυγανίζω.