Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και το νερό και ανακατεύουμε με το χέρι, μέχρι να ομογενοποιηθούν (προσέχουμε να μην το παρακάνουμε).
Σκεπάζουμε τη ζύμη με μία πετσέτα και την αφήνουμε για 10-12 περίπου ώρες να ξεκουραστεί.
Αφού η ζύμη μας έχει φουσκώσει αρκετά, αρχίζουμε απλώνοντας λίγο αλεύρι πάνω στον πάγκο της κουζίνας.
Δοκιμάζουμε με μία σπάτουλα να ξεκολλήσουμε τη ζύμη από τις άκρες του μπολ. Εάν κολλάει πάνω στη σπάτουλα, την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι.
Αναποδογυρίζουμε τη ζύμη πάνω στον πάγκο και τη μοιράζουμε σε δύο ίδια κομμάτια
Παίρνουμε ένα-ένα τα κομμάτια, το απλώνουμε σε τετράγωνο και ύστερα διπλώνουμε τις τέσσερις άκρες, τη μία πάνω στην άλλη, σαν φάκελο
Τοποθετούμε τα δύο κομμάτια στον πάτο της προθερμασμένης γάστρας και, αφού κλείσουμε το καπάκι, την βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40′-45′ στους 220°C.