Ψήνουμε τα καρύδια στους 150ºC για 15 λεπτά. Τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια με ένα μαχαίρι
Για το dressing ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
Για τη σαλάτα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το τυρί
Προσθέτουμε στη σαλάτα όσο dressing χρειάζεται και αλατοπιπερώνουμε
Σερβίρουμε τη σαλάτα σε ένα μπόλ
Τοποθετούμε από πάνω το τυρί και σερβίρουμε
Οι κόκκινες τροφές είναι συνήθως πλούσιες σε φυτοθρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα όπως ο σίδηρος και το μαγνήσιο, δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας για το ανοσοποιητικό μας σύστημα!