Εκτέλεση για το κέικ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οc
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα στρογγυλό ταψί με 24-26 εκ διάμετρο
Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας για 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει
Το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα, τη ζάχαρη άχνη και την καστανή ζάχαρη, το σιρόπι σφένδαμου, τα αυγά, τη μπανάνα και το γάλα και τα ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν
Βάζουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για 1 ώρα και 10’ ή μέχρι να ψηθεί
Αφήνουμε να κρυώσει μέσα στο ταψί και, αφού το ξεφορμάρουμε, το τοποθετούμε πάνω σε μια σχάρα, για να κρυώσει καλά
Εκτέλεση για τη ganache
Βάζουμε σε bain marie την κρέμα γάλακτος και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί με την κρέμα γάλακτος
Αφήνουμε λίγο στην άκρη να κρυώσει, για να γίνει λίγο πιο πηχτό
Περιχύνουμε με τη ganache το κρύο cake