Ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά είτε με το χέρι είτε με μίξερ (χειρός ή σταθερό)
Ζυμώνουμε με το χέρι ή το μίξερ (το χέρι είναι προτιμότερο)
Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ, το σκεπάζουμε καλά και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 45’
Χτυπάμε με τις παλάμες μας τη ζύμη, ώστε να φύγει ο αέρας που μπορεί να έχει εγκωβιστεί μέσα της, και την κόβουμε σε δύο κομμάτια (για δύο πίτσες)
Ανοίγουμε τη ζύμη με το χέρι ή με πλάστη πάνω στον πάγκο, μέχρι να γίνει πολύ λεπτή, σχεδόν 0,5 εκ.
Τη μεταφέρουμε με γρήγορες κινήσεις στο ταψί χωρίς να τη σηκώσουμε (τη σέρνουμε μέχρι το ρηχό μας ταψί που κρατάμε αναποδογυρισμένο, στο ίδιο ύψος με τον πάγκο, το οποίο έχουμε ζεστάνει, ώστε, αμέσως μόλις ακουμπήσουμε το ζυμάρι, να αρχίσει το ψήσιμο)
Με τα δάχτυλά μας σχηματίζουμε λακκάκια, ώστε να φύγει όλος ο αέρας, και αλείφουμε με λάδι
Βάζουμε στη ζύμη μας τα υλικά που επιθυμούμε
Ψήνουμε στους 245°C για 15-20’
Προαιρετικά προσθέτουμε λίγο σκόρδο, πιπέρι ή ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά στη ζύμη μας την ώρα που ανακατεύουμε τα υλικά, για να της δώσουμε μία έξτρα γευστική διάσταση.
Πριν μεταφέρουμε τη ζύμη στο αναποδογυρισμένο ταψί, του απλώνουμε σιμιγδάλι, ώστε να μην κολλήσει, και φροντίζουμε ο φούρνος μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ζεστός.
Ιδανικά ψήνουμε σε ειδικό φουρνάκι για πίτσα που ανεβάζει πολύ υψηλή θερμοκρασία και την ψήνει μέσα σε ελάχιστο χρόνο.