Ψήνουμε τις γλυκοπατάτες στον φούρνο, μέχρι να μπορούμε να τις τρυπήσουμε με ένα πιρούνι και στη συνέχεια τις αφήνουμε στην άκρη.
Ψήνουμε τα ντοματίνια, μέχρι να «σκάσουν» και να πάρουν λίγο χρώμα.
Τοποθετούμε τα μαγειρεμένα ρεβίθια σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη μισή ποσότητα χυμό λεμόνι και lime και τα αφήνουμε στην άκρη,για να μαριναριστούν.
Κόβουμε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το avocado. Προσθέτουμε τις ψημένες γλυκοπατάτες και τα ντοματίνια στο μπολ μαζί με την υπόλοιπη ποσότητα από τον χυμό λεμόνι και lime.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και σερβίρουμε.